Луната е в знак Скорпион до 15:57ч на 2 март Постепенно

...
Луната е в знак Скорпион до 15:57ч на 2 март
Постепенно
Коментари Харесай

Благоприятно време за активни действия, за въплъщение на идеи в конкретни дела

Луната е в символ Скорпион до 15:57ч на 2 март

Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 00:25ч на 2 март

Денят има мощна сила, която разсънва в човек възприятие за правдивост, увереност, храброст. Символи на деня са кон, каляска. Тялото е колесницата, разсъдъкът е колесничаря. Благоприятно време за дейни дейности, за олицетворение на хрумвания в съответни каузи, само че единствено позитивните каузи ще бъдат осветени. С днешният лунен ден е обвързвана опцията да станете по-добри и да деянията рицарските си качества. Става превръщане на вътрешната конструкция на индивида.

На двадесет и първия лунен ден се предлага да извършите равносметка на това, което сте създали и какво сте съумели да постигнете. Бъдете почтени в този ден. Покажете достойнство и добрина на душата.

Днес креативната сила се задейства. Ден за щедрост, както и революционен ден. Неговите съществени характерности са доброволна жертва, храброст, дръзновение, настойчиво реализиране на мечтаното. Всички неочаквани хрумвания могат да се осъществен незабавно. Чуйте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Добър ден за взимане на решения.

Дори и най-пасивните по природа хора през днешния ден стават по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички се усилва самочувствието, решителността и смелостта в делата и изказванията. Добре е да срещнете остарели другари, някогашни сътрудници и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори късмет. Не предприемайте изясняване на връзките.

Веднъж вечно оставете неприятните привички, тъй като в този момент ще съумеете по-лесно от всеки път. Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е належащо преди всичко да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се организира серия от процедури за филтриране на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Днес би трябвало да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятър. За възстановяване на кръвообращението и увеличение на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отхвърляйте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат съществени и продължителни, само че с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но защото в този момент Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР