Луната е в знак Скорпион до 15:30ч на 23 февруари Енергията

...
Луната е в знак Скорпион до 15:30ч на 23 февруари
Енергията
Коментари Харесай

Лошите мисли днес са лукс, който не можете да си позволите

Луната е в символ Скорпион до 15:30ч на 23 февруари

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Опасен интервал. През това време нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки се случват съвсем на всяка крачка, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти. Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност.

Без особени проблеми и загуби може да отмине този интервал, в случай че съхраните възприятието си за комизъм и подигравка, само че без да прераства в жлъч. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар: 22 лунен ден продължава до 00:41ч на 23 февруари

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Лунният ден нормално е спокоен, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте разногласия и спорове. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като неуспех. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично.

Днес би трябвало да се мисли единствено позитивно. Лошите мисли са разкош, който не можете да си позволите. Добре е да деянията благотворителност и милосърдие, да вършиме дарове. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да докара до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада.

Слънчев календар – 9 безоблачен ден - Денят на Огъня е обвързван с голяма мощност, способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа, да се поддържа непрекъснато пламнал пламък. Добре е да се изгори всичко остаряло и излишно, лекуване с огън и благоуханен пушек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР