Луната е в знак Скорпион до 09:56ч. В същото време

...
Луната е в знак Скорпион до 09:56ч. В същото време
Коментари Харесай

Астросъвет: Разперете "криле" и се освободете от грижите!


Луната е в символ Скорпион до 09:56ч. В същото време се движи и на луфт.

В 09:56ч Луната минава в символ Стрелец, където ще остане до 21:02ч на 6 април. Преминавайки през този знак, тя придава философска настройка на хората. Активността също се ускорява. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи. Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот. Ако прекомерно сте се потопили в битовизма, то в този момент можете да разперите „ криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва креативен и обществен огън – време да се обновите и ободрите.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

18 лунен ден продължава през целия ден. Всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот. Трябва да се видят всички подмятания, които Вселената ни насочва, да ги разберем вярно и след това да си създадем съответните заключения. Като цяло 18 лунен ден би трябвало да се одобри като урок, който би трябвало да се усвои, другояче ще се повтаря всеки лунен месец.

Енергията на този ден подготвя към бездейност. Лесно може да се попадне под непознато въздействие, появява се предпочитание да се подражава на другите и да се следват непознати мисли. Хората и без да желаят могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от пустославие, нарцисизъм и илюзии.

Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се недояждане, разчистване на кожата, сауна, разтривки, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лекувания би трябвало да се внимава. Препоръчва се по-малко часове да се спи.

Този лунен ден не е доста добър. Във всеки неподходящ ден не би трябвало да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и остатъкът от въглехидрати способстват за увеличение на тежестта. Но цялостно изключване на въглехидратите не трябва да се позволява. Да се понижи физическото натоварване.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за вашите фамилни връзки. Необходимо е да се прояви най-много успокоение и такт, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент може да се сблъска със своята „ тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Сексът се предлага да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Работа и бизнес –Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Време за спокойна работа, равномерен преход от отмора към трудова работа. Управителите на компании би трябвало да се вгледат в своите чиновници и да отбележат кои в действителност работят и кои единствено си придават тип, че го вършат. Не е най-благоприятното време за групов труд.

Сънищата - На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Подстрижка – не се предлага

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР