Луната е в знак Скорпион до 08:29ч на 4 февруари Енергията

...
Луната е в знак Скорпион до 08:29ч на 4 февруари
Енергията
Коментари Харесай

Подходящ ден за завършване на всичко започнато

Луната е в символ Скорпион до 08:29ч на 4 февруари

Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Конфликтните обстановки се случват постоянно, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплаха от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Лунен календар: 23 лунен ден от 01:28ч на 3 февруари до 02:38ч на 4 януари

Един от сериозните дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, само че потока на сила е извънредно неустойчив. Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза. Нови каузи не започвайте, само че по тази причина пък денят е един от най-подходящите за довеждане докрай на всичко стартирано.

Време за дейни дейности, само че гледайте да не превърнете тази интензивност заради неспокойствие в настъпателност. В противоположен случай пораждат проблеми. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение. Всеки би трябвало да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо във вътрешността в себе си.

Добре е да разчистите задълженията си. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови. Ден за разрушение на остарялото и освобождение от всичко излишно.

Денят е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. Буквално от нищото могат да изникват спорове, доста хора са склонни към хулигански прояви, защото попадат във властта на „ вътрешните си демони ”, по тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища, манифестации и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо.

Желателна е вегетарианска диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват още повече агресивността.

За предпочитане е по-малко да се поддържа връзка. Неподходящо време за любовни срещи, изключително за тези, които са в напрегнати връзки. Може да стане още по-лошо. Много е уместно да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите гении и качества.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте поради, че може да не бъдете разбрани вярно. Сексът е противопоказен, защото в този момент подкопава здравето. Преобразувайте половата сила в креативна.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР