Луната е в знак Скорпион до 08:29ч на 4 февруари Денят

...
Луната е в знак Скорпион до 08:29ч на 4 февруари
Денят
Коментари Харесай

Духовният и материалният свят влизат в състояние на съвършен баланс и хармония в този ден

Луната е в символ Скорпион до 08:29ч на 4 февруари

Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Когато нашият сателит е в Скорпион, тогава стартира времето на смяната. Има неконтролируема потребност да измененията всичко, да се откажете от всичко остаряло и скучно и да пуснете нещо ново в живота си: желаете да напуснете работа, да измененията прическата си, да се преместите да живеете в различен дом, в различен град.

Никой не е ваксиниран против потиснатост и меланхолия през този интервал. Хората с нестабилна душeвност и слаби нерви могат да изпитат депресивно или раздразнително положение. А за един разрастващ се духовно човек този интервал ще донесе промяна и преображение. Уязвими стават половите органи.

Лунен календар: 22 лунен ден от 00:22ч на 2 февруари до 01:28ч на 3 февруари

Това е специфичен ден. Абсолютно съвършен за творчество и съзидание, за духовни практики и работа върху себе си, отличен интервал за всеки, който се развива и търси по-добър път. Денят, в който духовният и материалният свят влизат в положение на идеален баланс и естетика. Неговият знак е Ганеша, слон или свещена книга.

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Лунният ден нормално е спокоен, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте разногласия и спорове. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като неуспех. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично.

Днес би трябвало да се мисли единствено позитивно. Лошите мисли са разкош, който не можете да си позволите. Добре е да деянията благотворителност и милосърдие, да вършиме дарове. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да докара до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не бива да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Необходимо е да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Добър знак през днешния ден е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада.

22 лунен ден може да се назова сполучлив и благополучен: малко евентуално е неприятен шанс или неприятни вести да дойдат в този ден.

Не бива да прекарвате този лунен ден в мързел и бездейност. Неговата характерност непосредствено демонстрира, че в случай че лежите на дивана или вършиме нещо безсмислено, тогава силата на луната ще се обърне против вас. Следващият месец няма да даде плод, колкото и да се пробвате, а резултатите, които към този момент са се появили, могат да се срутен. Бъдете дейни и направете нещо положително и значимо за живота си през днешния ден!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР