Луната е в знак Скорпион до 00:42 ч. на 20

...
Луната е в знак Скорпион до 00:42 ч. на 20
Коментари Харесай

В този ден може да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител

Луната е в символ Скорпион до 00:42 ч. на 20 януари.

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори в близост да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Обръщайте внимание на всички алегорични знаци

Започва 25 лунен ден от 02:30 ч. на 19 януари до 03:40 ч. на 20 януари

Ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга. В този ден може да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Енергията в индивида не е задоволителна в този момент, доста хора се отдават на мързел и незаинтересованост. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Не хвърляйте напразни сили, не правете непотребни придвижвания. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Перфектен ден за отмора!

Вътрешният нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си.

На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Вода да се употребява в дребни количества. Да се ограничи пушенето в този ден – оказва въздействие на мозъка.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Шопингът в този момент е потребен за душeвността и настроението. Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи утешение.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Родените през 25-я лунен ден са любимци на ориста и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

5 безоблачен ден – Ден за определяне на мир и равновесие. Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. Разумът би трябвало да е преобладаващ в дейностите. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня със кавги. По-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР