Луната е в знак Риби от 06:12ч до 15:41ч на

...
Луната е в знак Риби от 06:12ч до 15:41ч на
Коментари Харесай

Време за озарение и просветление

Луната е в символ Риби от 06:12ч до 15:41ч на 11 май. Лунното въздействие в символ Риби ускорява интуицията и доста хора могат да получат просветление или да ги осени интуитивна хипотеза, неподдаваща се на логичен разбор. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, прикрито в мрачевина, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас. Тя за разлика от разсъдъка, в никакъв случай няма да ви подведе. Другата страна на медала е прекомерната прочувственост и сензитивност, а затова и ранимост в резултат на което елементарно може да изпаднете под въздействие на подправени внушения, лъжливи обещания. Мнозина ще се поддадат на звездните вибрационни въздействия и ще бъдат сантиментално настроени. Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

24 лунен ден от 03:16ч до 03:47ч на идващия ден. Енергийно зареден и деен ден, обвързван с пробуждането на силите на природата, само че не толкоз нападателен като предния, а към този момент по-мек. Няма безредни енергийни потоци, няма психическо напрежение. Този ден е доста щастлив и даже празничен. Нужно е да се резервира бодростта на духа и никога да не се оказва напън върху обстановките.

Ден за креативен и ексцентрични решения. Важно време, към което би трябвало да се отнасяме с повече отговорност, време за събиране на плодовете от своя труд. Прилив на позитивна сила. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и сложни каузи, които изискват тежък мисловен или физически труд.

24-и лунен ден ни доставя доста сила, само че за жалост доста хора не са в положение да се оправят с нея, заради което се появява блян към рискови обстановки, случки и предпочитание да се единствено бележит. Излишната сила може да се изразходи посредством физически извършения. Ако принадлежите към пасивните хора или сега имате потребност от бездейност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или отмора.

Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново. Нужно е да осъзнаем, че в нашите неточности се крие значим урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие триумф. Благоприятно е да се прекара времето в дребна компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

Отношения - 24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Днес мъжете са изключително мъжествени, а дамите са изключително женствени. Физическите сили са във напредък. Любовните срещи минават отлично.

Секс - Пробуждат се долните две чакри при индивида, а половата сила се преобразува. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства. Секса се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести и има целебна мощ.

Здраве - Денят се смята за физиологически тежък. Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, да се стига до физическа отмалялост, да се злоупотребява с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови болести, както и за камъни в бъбреците.

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде опция да се приключи стартират план. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Подстрижка или подравняването на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват в този момент, указват за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР