Луната е в знак Риби от 02:16ч на 30 ноември

...
Луната е в знак Риби от 02:16ч на 30 ноември
Коментари Харесай

Време за обновление, очистване, трансформация

Луната е в символ Риби от 02:16ч на 30 ноември до 06:42ч на 2 декември

През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Луната в този знак основава сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Лунната сила прави хората прочувствено нестабилни и елементарно податливи на непознати внушения и въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. 

Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар:  продължава 7 лунен ден до 13:22ч

Удачно време за бизнес. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Състоянието на здравето е непредсказуемо.

Следва 8 лунен ден от 13:22ч на 30 ноември до 13:46ч на 1 декември

Всички инициативи в този ден ще бъдат сполучливи. Добре е да се върнете към старите отсрочени задания и да се справите с тях с нови сили. Денят е много сложен, не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. 

Денят е подобаващ за вътрешна работа над себе си. Старайте се да не изразходвате силата си, а да я съхраните. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. В този ден е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развиване. Време за намиране на нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Да поискате помилван от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция. 

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Хубаво е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен ментор. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви почисти от насъбраните негативи. Представете си по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Настроението и страстите елементарно могат да излязат отвън надзор. Всички дребни разногласия би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се роди сериозен спор и да се стигне до мощна злост на един към различен. Осмият лунен ден е изключително сложен за фините натури, които са чувствителни към всевъзможни трансформации. 

Ако имате избор, тогава е добре да прекарате 8 лунен ден с най-хубавите си другари, близки родственици или с хора със сродни ползи. Поддържайте мозъка си чист, спокоен.

В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и даже да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Слънчев календар – 15 безоблачен ден – Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР