Луната е в знак Риби и се движи на празен

...
Луната е в знак Риби и се движи на празен
Коментари Харесай

Бъдете внимателни: всичко, което казвате, може да се реализира

Луната е в символ Риби и се движи на луфт до 09:08ч. В това време не предприемайте нищо значимо.

В 09:08ч Луната минава в символ Овен. Емоционалното напрежение стартира да се усилва, поражда импулсивност, ускорява се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не изяснявайте връзките. Компромиси мъчно се реализират в този момент. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва самообладание.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. През деня може да се появи главоболие. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

6 лунен ден стартира до 11:02ч

7 лунен ден стартира от 11:02ч на 18 януари до 11:24ч на 19 януари

Денят е комплициран. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент.

Може да ви предизвикат, само че внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни: всичко, което казвате, може да бъде осъществено. Това, което мощно пожелаете на някой или на себе си – хубаво или неприятно - може да се сбъдне. Хубаво е да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Не бива да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности, даже към този момент да сте не запомнили.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не би трябвало да се споделят неистини, да се демонстрира коварство. Това е ден на разобличаването, на дейна битка със злото. Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца или артикули приготвени с тях. Може да се организира недояждане.

Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с доста нежни думи, похвали, любовни игри. Добре е да употребявате музика, защото ускорява очароващото влияние. В връзките си е разрешено да говорите единствено за обич. В никакъв случай не допускайте да се стигне до спор и да изричате гневни думи.

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

4 безоблачен ден – Денят се смята за тежък и под напрежение. Време за осъществяване на дълга. Ден на битка за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР