Луната е в знак Риби до 22:20ч на 8 юли Луната

...
Луната е в знак Риби до 22:20ч на 8 юли
Луната
Коментари Харесай

Ден за пречистване във физически и енергиен план

Луната е в символ Риби до 22:20ч на 8 юли

Луната пътува през знака на Риби, тя е към този момент в намаляваща фаза. Занимавайте се с художествено творчество, почивайте, медитирайте. Фантастиката работи на цялостни обороти, притегля ни фантастичното и мистичното. Разумът отстъпва пред страстите, вътрешният свят е по-цветен от външния. Време за медитация и интроспекция. Можем в този момент неумишлено да се оставим да бъдем носени от течението на живота, само че след известно време би трябвало да съберем храброст и да стартираме умишлено да сътворяваме личното си бъдеще.

Рибите оказват въздействие върху краката, ходилата и лимфната система. Каквото и да извършите за краката си през днешния ден ще има двойно позитивен резултат. Изключение вършат хирургичните процедури на краката.

Всяка част от тялото се отразява в рефлексните зони на стъпалата и може да се влияе посредством масажиране на акупресурните точки върху тях. Жените би трябвало да стартират масажа от левия крайник, мъжете от десния. Натискаме с палци обособените зони за към 1 минута, като последователно усилваме натиска. Също е добре да увъртане и издърпваме всички пръсти на краката. Тези разтривки могат да оказват помощ за облекчение на конвулсии или напрежение в тялото и да оказват помощ за унищожаване на токсините от тялото. Вана със соли също ще бъде от изгода за краката. Подходящи етерични масла и аромати: мента, бергамот, ветивер, салвия.

Всичко, което внасяме в организма, работи доста по-интензивно при Луна в Риби, в сравнение с през останалите дни. Затова се пробвайте да избягвате алкохола, никотина и разнообразни други токсини в този момент. Днес е най-неподходящият ден за подкастряне и измиване на косата, постоянно се образува пърхот, косата става тънка и слаба.

Погрижете се освен за тялото, само че и за душата си – пуснете си релаксираща музика, четете, рисувайте, почивайте, медитирайте, оставете се да се поглезите...

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:13ч на 8 юли

Той е под знака на Паяка и Мрежата, Лабиринта. Това е сложен, трагичен и рисков ден. Проявява се въздействието на черната магия, в случай че ви е направена такава. Не започвайте нищо ново през днешния ден, вашите хрумвания може да не идват от " чист " източник.

Ако е допустимо, не ходете на никое място и си стойте у дома. Избягвайте срещи и започване разправии с лица използвали алкохол (пияни), защото биха могли да ви причинят телесни повреди. Не се предлага сключването на брачни или други контракти. Също по този начин бъдете сдържани по интимните въпроси.

Ключовата дума на 19-ия лунен ден е ПРЕЧИСТВАНЕ, което се прави както на физически, по този начин и на енергиен проект. Има филтриране на душата и съвестта. Може да почувствате въздействието на тежка карма от минали животи. Опитайте се да мислите единствено за личните си каузи, не се намесвайте в делата на другите. Освободете се от отрицателните мисли, омразата, гордостта, гнева и илюзиите. Молитвата и огънят (запалена свещ) ще ви оказват помощ в това. Не забравяйте да почистите пространството, в което се намирате. Избършете праха, почистете, направете почистващ обред благодарение на свещи, тамян, светена вода.

По време на намаляваща Луна се вършат ритуали за освобождение от разнообразни неприятни привички, непотребни килограми, отрицателно въздействие от други хора, от заболявания, продажба на нещо, да се откъснем от връзка, която не желаем, т.е. всички ритуали за попречване, делене, унищожаване или преустановяване на нещо неприятно или нежелано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР