Луната е в знак Риби до 20:49ч на 25 януари При

...
Луната е в знак Риби до 20:49ч на 25 януари
При
Коментари Харесай

Денят носи излишна импулсивност

Луната е в символ Риби до 20:49ч на 25 януари

При Луна в символ Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, притегля ни повече тайнственото и мистичното. Отслабва умствената централизация, мисълта витае постоянно в облаците, а въображението понякога се пробва да примами съзнанието в света на илюзиите, заради което всевъзможни въпроси, изискващи конкретика, мъчно ще намират своето олицетворение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в дейна отмора или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се понижи използването на течности, също на алкохол. Да се заобикалят по опция медикаментите и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че в този момент алкохолът, цигарите, медикаментите и опиатите въздействат по-силно от различен път.

Луната е на луфт от 18:12ч до 20:49ч. - Неблагоприятно време, в което би трябвало да се заобикаля започването на нещо значимо, ново и придобивки.

В 20:49ч Луната минава в символ Овен.

Лунен календар: 4 лунен ден продължава до 10:14ч на 25 януари

Следва 5 лунен ден от 10:14ч на 25 януари до 10:36ч на 26 януари

Този лунен ден не е неприятен, само че доминира непотребна импулсивност. Творческата интензивност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, по тази причина не се учудвайте, в случай че ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е вярно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат промени в личната действителност. Възможно е в този ден да се срещне огромната обич.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Не влизайте в разногласия с началниците си. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко през днешния ден, не пренасяйте своя товар върху другите. Приемете умерено всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за положително.

Бъдете чисти в своите намерения. Направените в този ден заключения са верни. Делата, стартирани с благи планове е належащо да се доведат до край или да не се стартират. Добре е да се връщат старите задължения във всевъзможен аспект. Така може да се избегнат неприятности.

 Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната, само че във всеки случай не е добре да гладувате. В този ден храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите на организма.

Сексът в 5 лунен ден може да се счита за целителен. Препоръчително е да сте сантиментални и нежни. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстригването дава подтик към креативна реализация. Подобрява душевното положение. Благодарение на него може да се освободите от депресивното положение. Способства ускоряването на растежа, засилва гениите и качества, които преди този момент не са се проявявали.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае (извън времето на празния курс на Луната) – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР