Луната е в знак Риби до 19:21ч на 22 ноември. Уязвими

...
Луната е в знак Риби до 19:21ч на 22 ноември.
Уязвими
Коментари Харесай

Възможност да научите нещо ценно и важно от миналото в този ден


Луната е в символ Риби до 19:21ч на 22 ноември.

Уязвими са ходилата на краката. Да се понижи използването на течности, също на алкохол. Да се заобикалят по опция медикаментите и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че в този момент алкохолът, цигарите, медикаментите и опиатите въздействат по-силно от различен път.

При Луна в Риби се покачва уязвимостта на кожата и предразположеността към алергични и гъбични болести. Отменете визитата при теляк, в случай че сте го възнамерявали. Забранени са процедури като лимфодренаж, спа процедури и терапия с камъни. Не се предлагат и процедури срещу стареене, в това число епилация и къдрене.

Луната излиза на луфт от 17:11ч до 19:21ч, след което минава в импулсивния знак Овен до 22:30ч на 24 ноември

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:28ч

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Следва 10 лунен ден от 14:28ч на 22 ноември до 14:49ч на 23 ноември

Енергията е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като шадраван, бляскав на слънце. Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ за осъществяване на проектите. Време на самоанализ, самоусъвършенстване, обичаи, мемоари. При такива размисли може да се откри нова информация, нов източник на сила. Възможност да научите нещо скъпо и значимо от предишното в този ден. Източникът на мощ е мъдростта на предците, която не би трябвало да се не помни.

Това е фамилен ден, добре е да прекарате времето със фамилията и околните си. На този ден ще бъде доста уместно да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предшественици. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Това е най-подходящото време за забременяване на дете. Поради тази причина, сексът би трябвало да бъде празничен и в случай че е допустимо - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм,  постоянно боледува и има по-малко шанс в живота и назад, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има положително здраве, по-високи умствени качества и резистентен темперамент.

10 лунен ден не е доста добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР