Луната е в знак Риби до 19:11ч на 27 април Повишава

...
Луната е в знак Риби до 19:11ч на 27 април
Повишава
Коментари Харесай

Не е добре да се започва нищо ново

Луната е в символ Риби до 19:11ч на 27 април

Повишава се и сантименталната настройка, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Нараства и непотребната сензитивност и прочувственост у хората, затова и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас. 

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Лунен календар: 25 лунен ден от 04:49ч на 26 април до 05:13ч на 27 април

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден ще успее този, който не бърза. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетност. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Следете знаците денем и ги възприемайте като напътствие за нещо. 

Душевният свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. 

Бърз секс в този момент не се предлага. Подходящ е чувственият и муден секс. Може да създадете сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовна игра да се пие малко алено вино, след това започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. 

Слънчев календар – 7 безоблачен ден – Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Ден за креативен инициативи. Препоръчва се да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече вкъщи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР