Луната е в знак Риби до 18:58ч Луната носи емоционална нестабилност.

...
Луната е в знак Риби до 18:58ч
Луната носи емоционална нестабилност.
Коментари Харесай

Ако действията ви са в унисон с ритмите на Луната този ден, тогава вашата енергия ще бъде обновена

Луната е в символ Риби до 18:58ч

Луната носи прочувствена неустойчивост. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Засилва се връзката на човек с Космоса. Може да се употребяват духовни практики. Периодът е подобаващ за благотворителна активност, за креативен занимания. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. 

Уязвими са краката, изключително ходилата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и да сте с по-меки и комфортни обувки. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече.  

Луната е на луфт от 14:12ч до 18:58ч., време, в което не е добре да се подхваща нищо значимо. В 18:58ч Луната минава в символ Овен. 

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 18:36ч 

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. От позиция на астрологията това е извънреден ден, когато границата сред рационалното и ирационалното на практика се изтрива и някои секрети на другия свят се разкриват на човек. В 13-ти лунен ден насъбраната през целия месец сила се трансформира, прекосяваме на качествено друго равнище. И в случай че тъкмо следвате всички рекомендации и се пробвате да правите дейности в унисон с ритмите на Луната, тогава на 13-ия лунен ден вашата сила ще бъде актуализирана.

Благоприятно е за другарство в група, за образование. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи, довършвайте започнатото. 

Днес може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. Този лунен ден е предопределен за работа върху грешките. Различни обстановки от живота ви могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Съдбата ви дава още един късмет да коригирате грешките, които сте създали в предишното, като дава опция да се преживее наново обстановката.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред. 

Сексът би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Липсата на полово предпочитание в този момент или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си. 

Следва 14 лунен ден от 18:36ч на 8 октомври до 18:57ч на 9 октомври

Слънчев календар – 22 безоблачен ден - Денят е цялостен с изненади. Могат да станат неочаквани промени в живота, внезапни завои в ориста. Трябва да можете да превключвате бързо и да приемате всевъзможни събития по-лесно. Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно. Необходимо е да се освободите от всевъзможни зависимости. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР