Луната е в знак Риби до 16:26ч на 1 септември Преобладаваща

...
Луната е в знак Риби до 16:26ч на 1 септември
Преобладаваща
Коментари Харесай

Сексът днес води до неприятности със здравето

Луната е в символ Риби до 16:26ч на 1 септември

Преобладаваща сензитивност и прочувственост у множеството хора, затова и ранимост. Склонност да се гледа на света повече през розови очила. 

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Луната потегля на луфт от 13:37ч до 16:26ч. Луната без курс постоянно слага хората и обстановките в задънена улица, тъй че по време на бездействието си е нежелателно да стартирате нови неща.

Луната минава в символ Овен в 16:26ч, където ще остане до 18:01ч на 3 септември.

Лунен календар: продължава 16-ти лунен ден до 21:01ч 

Символ - " Психея " (олицетворение на човешката душа в Древна Гърция, нормално изобразявана като пеперуда или младо момиче с пеперудени крила), " Пеперуда ", " Гълъб ". 

Първият ден от третата фаза на Луната. Енергията на този ден е хармонична. Това е чист, ярък, доста спокоен ден. При никакви условия не би трябвало да се нарушава този мир. Пазете равновесие с всички сили. Денят е белязан от правдивост, баланс, естетика сред астралното и физическото тяло. В този ден е добре да медитирате и да гледате пеперуда (може изображение). 

Препоръчват се физически извършения, които предизвикват хармонията. Крясъците, безцеремонното държание би трябвало да бъдат изцяло изключени в този ден. Необходимо е да запазите успокоение, да не нарушавате вътрешния комфорт и мира в душата с никакви странични дейности, защото деня се свързва с умереността. Злобата и агресивността, завистта, проявени в този ден, водят до проваляне. 

Сексът е противопоказан. Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Силно нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички сходни срещи приключват с някакви неприятности най-вече със здравето. Въобще всевъзможни интимни случки са неприемливи в този интервал.

По-добре е да прекарате деня в самотност, да бъдете тихи и скромни, да вършите домакинска работа. Много е потребно да вършиме всичко, обвързвано с почистването: измиване на подове, прахуляк, взимане на душ. 

Шестнадесетият лунен ден е обвързван с чакрата Манипура и далака, който би трябвало да бъде прочистен. Това е денят на обновяването на кръвта. Неправилното потребление на силата на този ден, писъци, яд водят до заболяване на кръвта.

Не се предлага да се яде животинска храна (с изключение на риба) и гъби, не можете да убивате птици. 

Неблагоприятен ден за множеството покупки. Сега е добре единствено да разгледате деликатно, да попитате специалисти за продукта, който ви интересува, да прочетете брошури, да разгледате интернет форумите, отдадени на тази тематика. Но в този момент не си коства да сключвате договорка или да вършиме покупка. Вероятно няма да забележите нещо значимо и тогава ще съжалявате доста за прибързаната си стъпка.

Следва 17-ти лунен ден от 21:01ч на 1 септември до 21:24ч на 2 септември
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР