Луната е в знак Риби до 14:06ч на 18 февруари.

...
Луната е в знак Риби до 14:06ч на 18 февруари.
Коментари Харесай

Алчността и завистта днес са наказуеми

Луната е в символ Риби до 14:06ч на 18 февруари. Ако в този ден не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое въздейства зле на душeвността ви и се пробвайте да очистите своя живот от отрицателното влияние. Проблемите, зародили в този момент, могат да бъдат в резултат на това, че човек отхвърля съществуването на душата, не има вяра на интуицията и в поддръжката на Бога. Добър прийом за привличане на шанса в дадения случай може да се окаже посещаване на черква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже доста потребно за полировка на вашите душевни качества. Един различен ще сте си нужни за духовното си развиване. Отношения, почнали в този миг, ще бъдат дълбоки. Деловите връзки, основани в този момент, може да не привлекат никакви забележими резултати, в случай че активността не е обвързвана с щедрост, вяра, лечебни заведения и места лишени от независимост. Приятелските връзки могат да бъдат продуктивни в смисъл предоставяне на потребни препоръки, оказване на психическа поддръжка. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко да вървите и меки обувки.

1-ви лунен ден е доста къс. Той стартира от 23:06ч предния ден и продължава едвам до 07:45ч сутринта.

2 лунен ден стартира от 07:45 и продължава до 08:16ч на идващия ден. Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите.

Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.

Здраве - Болести, показали се през втори лунен ден, би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Отношения – Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Може да започнете промени в фамилията. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че сте на неверен път.

Секс би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате, защото положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Подстрижка – усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР