Луната е в знак Риби до 09:08ч на 18 януари

...
Луната е в знак Риби до 09:08ч на 18 януари
Коментари Харесай

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения

Луната е в символ Риби до 09:08ч на 18 януари

Периодът е подобаващ за благотворителна активност, за креативен занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Може да се употребяват духовни практики. Луната носи прочувствена неустойчивост. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено.

Уязвими са краката, изключително ходилата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и да сте с по-меки и комфортни обувки. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече.

5 лунен ден стартира до 10:39ч

6 лунен ден стартира от 10:39ч на 17 януари до 11:02ч на 18 януари

6 лунен ден е първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Пасивен интервал. Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане.

Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се приключи недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито положително, нито неприятно. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Денят дава опция на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Секс - Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с обичайни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни дейности. Бъдете благи нежни, ласкави, да има повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

3 безоблачен ден – Приветстват се всички креативен инициативи. Силата на словото доближава своя пик. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР