Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.

...
Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.
Коментари Харесай

Астросъвет: Обърнете се към своя вътрешен мир

Луната e в символ Риби до 08:28ч. на 22 януари. Ако през днешния ден не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое въздейства зле на душeвността ви и се пробвайте да очистите своя живот от отрицателното влияние. Проблемите, зародили в този момент, могат да бъдат в резултат на това, че човек отхвърля съществуването на душата, не има вяра на интуицията и в поддръжката на Бога. Добър прийом за привличане на шанса в дадения случай може да се окаже посещаване на черква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже доста потребно за полировка на вашите душевни качества. Един различен ще сте си нужни за духовното си развиване. Отношения, почнали в този миг, ще бъдат дълбоки. Тук не може да се приказва за практическа изгода, защото Рибите са прекомерно надалеч от земната суетност. Деловите връзки, основани в този момент, може да не привлекат никакви забележими резултати, в случай че активността не е обвързвана с щедрост, вяра, лечебни заведения и места лишени от независимост. Приятелските връзки могат да бъдат продуктивни в смисъл предоставяне на потребни препоръки, оказване на психическа поддръжка. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко да вървите и комфортни и меки обувки.

5-ти лунен ден стартира в 09:44ч. и продължава до 10:14ч на идващия ден. Символ на деня е Еднорогът, което значи честност към правилото, към дълга. В този ден всичко ще ви се удава, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Сега можете да отстоявате своите правила, убеждения и идеали. Нужно е интензивно да деянията своите страсти и усеща - ще бъде подходящо и ще ви схванат вярно. Направените в този ден заключения са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неблагоприятните” хора. Пети лунен ден е обвързван с верността на определения път, дългът и правилата. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче тя може да ни навреди.

Добре е в този ден да пътувате, да поплачете насън или нескрито, да работите с треви и билки, да вършиме настойки. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев, е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете насън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Противопоказна е животинската храна. Нежелателно е да се използват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните и акробатични пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. Сексът в пети лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен.

Подстрижка – дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – облиците на вашите съновидения носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР