Луната е в знак Риби до 08:07ч на 11 юли

...
Луната е в знак Риби до 08:07ч на 11 юли
Коментари Харесай

Днес ще срещате хора кармично свързани с вас

Луната е в символ Риби до 08:07ч на 11 юли

Периодът е подобаващ за благотворителна активност, за креативен занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации. Може да се употребяват духовни практики, медитации. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата и пръстите на краката. В тази област може да организирате лечебни процедури, само че не е уместно за никакви интервенции. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече. Полезно е да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила.

Доминиращ 18 лунен ден до 00:04ч на 10 юли (от 23:37ч на 8 юли)

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на този ден, може да срещнете трудности и неприятности. Бъдете деликатни към всичко, което се случва с вас през този ден. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволява негативно мислене и нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Лесно се изпада под непознато въздействие.

Денят не е работлив интервал за бизнес - нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обръщайте внимание и на най-дребния шрифт. Не е най-благоприятното време за групов труд.

Денят е като огледало за нас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е нашето огледало: дали е погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно.

Ден за отдих и разформироване

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. При това при дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Сега са рискови мощните аромати.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се заобикаля храна от скотски генезис. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Отношения – Може да бъде тежък интервала за фамилните връзки. Често хората са в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. За предпочитане по-малко да се поддържа връзка.

Секс – Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстригването засилва вашата сила. Оздравителният развой е ориентиран на първо време към отделителната система и носоглътката. Второ – ускорява се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Трето – засилва мисловните процеси и укрепва паметта ви и интелектуалните благоприятни условия. Дори да нямате желание да се подстригвате, най-малко малко отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

Покупки – целесъобразно е да се купуват единствено огледала и нищо повече.

21 безоблачен ден - Денят е обвързван с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Добре е, в случай че в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с индивида. Ще имате дружно общи каузи. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР