Луната е в знак Риби до 00:48ч на 20 декември Когато

...
Луната е в знак Риби до 00:48ч на 20 декември
Когато
Коментари Харесай

Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи

Луната е в символ Риби до 00:48ч на 20 декември

Когато Луната се намира в символ Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, притегля ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена централизация, мисълта витае в облаците, а въображението понякога се пробва да примами нашето схващане в света на илюзиите, тъй че всевъзможни въпроси, изискващи конкретика, мъчно ще намират своето олицетворение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в дейна отмора или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се понижи използването на течности, също на алкохол. Да се заобикалят по опция медикаментите и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че в този момент алкохолът, цигарите, медикаментите и опиатите въздействат по-силно от различен път.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 12:10ч

6-ти лунен ден е мост към фантазиите. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения. Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет. Днес най-хубавите оръжия са усмивката и благите думи.

Следва 7 лунен ден от 12:10ч на 18 декември до 12:33ч на 19 декември

Внимавайте с думите си, тъй като в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не желаете да си създавате неприятности, контролирайте дори мислите си. Създайте позитивна атмосфера към себе си и се предпазвайте от негативност. Лошите думи и дейности имат разрушителна сила. В този ден е потребно да се занимавате с духовни каузи, да се вгледате в себе си, с цел да разберете истината.

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да деянията малко физическа интензивност, само че не претоварвайте тялото. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки в този момент са най-уязвимото място, само че всички болести, получени в този ден, бързо ще ви изоставен.

Говорете хубави и благи думи на вашите близки и на близките. Избягвайте разногласия и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, спокоен, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Трябва да говорите единствено за обич.

Покупки - Можете да си извършите прекрасен подарък - да си купите нещо, за което от дълго време сте мечтали, нещо, което ще ви донесе задоволство.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР