Луната е в знак Риби до 00:41ч на 25 май Периодът

...
Луната е в знак Риби до 00:41ч на 25 май
Периодът
Коментари Харесай

Ден за освобождаване на старото и създаване на ново

Луната е в символ Риби до 00:41ч на 25 май

Периодът е подобаващ за благотворителна активност, за креативен занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации. Може да се употребяват духовни практики, медитации. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата и пръстите на краката. В тази област може да организирате лечебни процедури, само че не е уместно за никакви интервенции. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече.  Полезно е да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила.

Лунен календар: 24 лунен ден от 03:19ч на 24 май до 03:41ч на 25 май

Като цяло денят е удобен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време за интензивност и деятелност, начало на значими каузи (съобразете се с празния ход на Луната). Важно време, към което би трябвало да се отнасяте с повече отговорност. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново.

Може да се появят забавни мисли, положителни хрумвания, да се вземат решения по значими въпроси, да се водят договаряния. Всички дейности обаче би трябвало да бъдат деликатно премислени, защото се залага фундамента на бъдещите достижения. Прекрасен ден за творчество, за образование, за приемане на нови познания. Мисловният развой се засилва, концентрацията се усилва.

Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна. Не допускайте физическа отмалялост, избягвайте злоупотребата с алкохол. Болестите зародили през днешния ден не са рискови. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

Прекрасен ден за цялото семейство. В него елементарно стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, всеки да изслуша другия и да прояви схващане. Ако сте обидили някого, в този момент е най-хубавият миг за опрощение, ще го извършите с лекост. Добър ден за контакти и завързване на познанства, брачен връзки и любовни срещи.

Сексът в този момент се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести, има лечебна мощ в този момент. 

Сънищата, които се сънуват в този момент, дават напътствие за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

Слънчев календар – 5 безоблачен ден –  Ден за определяне на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг, слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня със кавги. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР