Луната е в знак Рак от 08:01ч до 19:37ч на

...
Луната е в знак Рак от 08:01ч до 19:37ч на
Коментари Харесай

Кармичен ден и за разрушение на старото

Луната е в символ Рак от 08:01ч до 19:37ч на 10 септември

При Луна в Рак се изявява цялата гама от разнообразни страсти. През това време се демонстрират тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. 

Лунен календар: 23-ти лунен ден от 00:05ч на 8 септември до 00:57ч на 9 септември

Този лунен ден е енергийно мощен, само че тази сила разсънва всички най-тъмни страни на човешката природа. Обстоятелствата или някои хора към вас може да ви предизвикат към яд или други отрицателни страсти. Не се ядосвайте, не се дразнете в този ден, тъй като можете да си навредите доста – нападателната сила може да направи пробив в енергийното ви поле.

Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза. Необходим е самоконтрол. Не се предлага да се намирате тук-там, където има скупчване на доста хора. Трудно се управляват страстите, а в тълпата бързо се зараждат негативни страсти. Бъдете спокойни, контролирайте страстите, дейностите, думите си, тъй че по-късно да не съжалявате за подхванатите дейности и изречените думи.

Кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с задълженията си, да завършвате започнатите каузи, да оправяте остарели неточности. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Не започвайте значими и съществени каузи, само че може да довършвате започнатото. За бизнеса е комплициран интервал. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. Висок е рискът главата на фамилията да надвиши правата си и да се опита да реши проблемите посредством психически напън.

Желателно е самоограничение от фамилиарност. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, да се пазят от експанзия. Мъжете могат доста елементарно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, в случай че не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР