Луната e в знак Рак от 06:30ч до 17:36ч на

...
Луната e в знак Рак от 06:30ч до 17:36ч на
Коментари Харесай

Знаците на съдбата ще покажат дали държите правилен курс или не

Луната e в символ Рак от 06:30ч до 17:36ч на 24 май

Влиянието на Луната в този знак е изключително интензивно и надълбоко, мощно визира прочувственото положение на човек. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към другите въздействия и по-раними. Това е време за проявлението на тези усеща, които човек от дълго време е потиснал в себе си. Човек елементарно се поддава на бързите прочувствени реакции. 

Характерни са прояви на прищявки, неустойчиво въодушевление и искания заради неоправдани упования. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Настроението е изменчиво, несигурно. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. 

Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, региона на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът. 

Лунен календар: 4 лунен ден от 07:35ч на 22 май до 08:29ч на 23 май

Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Ден за разбор, за делене на черното от бялото.

На дейностите на човек, Вселената стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс или не. Ако нещо не върви както би трябвало, бъдете изключително деликатни, защото това демонстрира, че е време нещо да се промени. Ако денят е сполучлив и вие сте хванали вълната, значи сте избрали верният път. 

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно за групова работа. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако се постанова да имате дейни контакти, въздържайте се да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят неприятни думи, нито да се позволяват неприятни мисли, тъй като в този момент те имат огромна мощ. Не би трябвало: да се късат цветя, да се режат дървета. 

Благоприятно е да се произнасят звуците на гласните букви, да се четат молебствия на глас, да се изговарят позитивни утвърждения, защото словото през днешния ден има огромна мощ. Звуците почистват вашата аура, укрепват имунитета и усъвършенстват настроението. Бъдете изключително великодушни на похвали, похвали и благодарности към околните си.

Болестите зародили през днешния ден може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. 

Подстрижката не е най-хубавото решение в този момент. Замислените цели и каузи могат да се провалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР