Луната е в знак Рак от 02:06ч на 5 май

...
Луната е в знак Рак от 02:06ч на 5 май
Коментари Харесай

Не давайте личните си вещи на никого, за да не излети късмета ви като птица

Луната е в символ Рак от 02:06ч на 5 май до 14:51ч на 7 май

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Хората в този момент с по-голяма угриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на прищявки, неустойчиво въодушевление и изложение на искания. Повишава се чувствителността, емоционалността. Нежелателно е да се насочат рецензии и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не би трябвало през това време да се вършат никакви интервенции в тези области.

Лунен календар: 6 лунен ден от 08:58ч на 5 май до 09:50ч на 6 май

Денят нормално е спокоен и кротичък. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за делегат на реколтата, носещ дъжд. Друг знак са облаците. И би трябвало да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония за мястото, където се намирате.

Добре е да търсите към себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден за приемане на обич и берекет. Не бива да се нарушава меката атмосфера на деня с разправии и кавги, добре е да не се изпускат нервите. Да не се показва в този момент неодобрение по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Не давайте персоналните си движимости на никого през този интервал. Смята се, че индивидът, на който давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и шанса: те ще „ изтекат ” като вода или " ще отлетят " като птицата на 6-ия лунен ден.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните грижи и се посветите на отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски проблеми. Оставете я свободно да си “плува ”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни. Могат да се стартират нови каузи.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ако не желаете да се подстригвате, то можете единствено да подравните косите си. Те ще порастват бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е обезпечен богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с креативна и интелектуална активност.

Слънчев календар – 16 безоблачен ден – Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. 16 безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък и безвластие. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще по-малко говорете. По-добре да не се споделя нищо. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или контракт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР