Луната е в знак Рак, където ще остане до 14:46ч

...
Луната е в знак Рак, където ще остане до 14:46ч
Коментари Харесай

Вслушайте се в гласа на своята интуиция

Луната е в символ Рак, където ще остане до 14:46ч на 26 март. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво въодушевление и искания от неоправдани упования. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Нашите прекарвания в този момент ни се костват по-важни от протичащото се във външния свят.

Ракът е знак на фамилното огнище, на устойчивите обичаи. И главната фамилна традиция във всяка просвета е взаимната софра. Ето за какво обичайните фамилни обеди и вечери, задушевните диалози с майка, с деца, с баби в тези дни ще обогатят връзките ви с нови топли усеща.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

8 лунен ден продължава до 13:00ч. Външно можете да останете пасивни. Това е много сложен интервал, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не преразходвате силата си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите. Не би трябвало да им оставяте време за развиване.

9 лунен ден стартира в 13:00 и продължава до 14:04ч на идващия ден. Този лунен ден алегорично е обвързван със знака Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. 9-ия лунен ден е рисков по собствен метод, защото тъмните сили се разсънват през днешния ден и се пробват да ни съблазнят и изпитат. През цялото лунно денонощие ще чувствате отрицателната сила и нейното влияние. Могат да се изявят слабите ни страни и нашите дефекти. Различни провокации ще идват от всички страни, тъй че останете скромни и не се поддавайте на илюзии. Тези, които имат чиста съвест, няма потребност да се тормозят от негативните последствия.
Какво можете да вършиме? Да си почивате, да възстановявате силата си. Посветете времето на вътрешния си свят. Отделете свободно време за заниманието или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, само че не се занимавайте с значими въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Здраве – Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организмът е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Всякакви очистителни процедури в този интервал се приветстват. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Очистване на пространствата физически и енергийно (напр. с Рейки).

Диета - Отлично време за пост и разтоварване. Изберете деликатни артикули и се откажете от изкуствените (газирани питиета, сладкиши и т.н.). Може риба, само че изключете друго месо, гъбите и продълговати зеленчуци като краставици, моркови. Да се заобикаля преяждането.
Отношения - В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Бъдете търпеливи в диалог с другите. Избягвайте агресивността. Не се месете на никого в работите, защото чувствителността се усилва и споровете елементарно се разпалват. Избягвайте диалог с колегата си за взаимното ви бъдеще и разбор на възприятията.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат изнасилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Подстригване е възможно и въпреки всичко, в случай че не е неотложно го отложете за по-добри дни.

Сънища, които предстоят(вижте часовете за 9 л.д.) ще покажат какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, могат да укажат вътрешен прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Езотерика – Създайте си астрална отбрана, обграждайте се с бяла светлина, изговаряйте защитни формули.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР