Луната е в знак Рак до 23:17ч Луната ни потапя

...
Луната е в знак Рак до 23:17ч Луната ни потапя
Коментари Харесай

Не трябва да се започва нищо ново, нито да се вземат важни решения

Луната е в символ Рак до 23:17ч

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними.Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата,
която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Подходящо време за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора.

Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Луната се движи на луфт от 20:56ч до 23:17ч.

Доминиращ 29 лунен ден от 05:25ч до 20:34ч на 20 юли

Този ден има неприятна популярност и се счита за демонски в лунния календар. С него приключва лунният цикъл. Един от най-тежкитe и сложни дни на месеца. В него се засилват тъмните сили на астрално ниво. Носи доста мощна сила, с която множеството хора не могат да се оправят.

Не би трябвало нито да се стартира нещо ново, нито да се възнамерява, нито да се вземат значими решения. Не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормалните и нужни битови и житейски каузи. Бъдете деликатни във всичко! Не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си.

Мистичен ден ви чака през днешния ден

Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти. В този ден добре подбирайте контактите си. Отношенията могат да станат доста напрегнати. Силно нараства вероятността от експлоадиране на разногласия, спорове и в случай че в точния момент не се овладее ситуацията, острите обстановки могат да прераснат във неприязън за дълго време. Избягвайте изясняване на връзки, търсене на пояснения. Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкоз по-големи са възможностите да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да поддържате връзка, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с изменничества.

Стремете се единствено към положителни действия. Добре е да се простят всички обиди. Не вземайте нищо във вътрешността в себе си. С подрастващото потомство бъдете деликатни и се старайте да не ги докарвате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Избягвайте всеобщи мероприятия, сбирки на доста хора, пътувания, защото има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Денят е прочувствено неустойчив и носи заплаха от спорове

Препоръчва се ликвидиране на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се почисти – може да обиколите стаите със свещ, да опушите пространството с тамян или благовония. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, не се предлага месо. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Секс - Добре е да се заобикаля. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Покупки - Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни.

Градинарство – Избягвайте да се занимавате с растенията, със садене и пресаждане. Добре е към вас да изобилства светлината. Освен електричеството е добре да има запалени свещи.

Новолуние в 20:34ч в символ Рак. Чака ни мъчно Новолуние, в съпротива на Юпитер, Сатурн и Плутон. Може да настъпи студенина в връзките. Не е уместно да се вземат никакви значими решения, нито да се подхващат дейности от значително значение. Да се заобикалят групови мероприятия, събиране на доста хора на едно място. Нараства заплахата от експанзия. По сензитивните хора ще се усещат самотни, изоставени, депресирани и меланхолични. Затова бъдете деликатни към околните си, обърнете повече внимание на по-възрастните членове на фамилията и децата. Уязвими са хората с проблеми на сърдечно-съдовата система.

С Новолунието стартира 1 лунен ден и продължава до 06:30ч на 21 юли.

2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Разграничавайте положителното от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР