Луната е в знак Рак до 21:34 ч Трябва да

...
Луната е в знак Рак до 21:34 ч Трябва да
Коментари Харесай

Денят има смесено влияние

Луната е в символ Рак до 21:34 ч

Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира със угриженост и взаимна отдаденост. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Настроението е изменчиво и несигурно. Нашите прекарвания в този момент са по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения.  

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Луната е на луфт от 20:53 ч до 21:34 ч, след което влиза в символ Лъв.

Лунен календар:  продължава 9 лунен ден до 12:44 ч

Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Нашият организъм в този момент е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Труден ден. Бъдете деликатни към всичко. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте, не давайте. Избягвайте да се срещате с недоброжелателни хора. В това време елементарно могат да ви урочасат неприятни очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана. Ако получите неприятни знаци, би трябвало да им се обърне съществено внимание.

Необходимо е филтриране на мислите, дейна самоотбрана от нападателната тъмнотия. Ден на най-неблагоприятните събития. Измамата, гордостта и неадекватността могат да съсипят всичките ви инициативи. По предписание дейностите в тази посока в този ден постоянно е наказуема, следствията са ужасни.

Следва 10 лунен ден от 12:44 ч на 19 март до 13:49 ч на 20 март

Хубав лунен ден, който има мощна сила, по тази причина негов знак е фонтанът, олицетворяващ източника на живот. След предходния сложен лунен ден,  последователно ще започнете да се отпускате.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене.

Да приключвате връзки или да слагате завършек на нещо не се предлага. Делата, стартирани в този момент, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени.

Скъсани облекла, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове демонстрират корист с силата на деня.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР