Луната e в знак Рак до 20:54 ч. Рак е

...
Луната e в знак Рак до 20:54 ч. Рак е
Коментари Харесай

Сексът днес трябва да бъде по-възможност по-енергичен, но без излишества

Луната e в символ Рак до 20:54 ч. Рак е "женски " воден знак. Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания.

Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате такива неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не би трябвало да се прави масаж на тялото, да се правят ендоскопски проучвания и промиване на стомаха. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

14 лунен ден продължава до 16:30 ч – важат трендовете от предния ден. Можете да стартирате нови инициативи. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Избягвайте пасивния метод на живот. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна. Всички каузи стартирани в този момент, приключват наред. Всяка физическа работа е потребна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, която може да ви атакуван. Подходящо е за подкастряне на косата до 16:30ч.

15-ти лунен ден стартира в 16:30 ч. и продължава до 17:42 ч на идващия ден. Средата на лунния месец. Това е неподходящ ден, когато човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Луната се намира на пика на своята енергийна плътност. Действа като увеличително стъкло и усилва всички позитивни и негативни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове и постоянно зараждащи на полова основа. Поради това е по-добре да отложите изясняването на връзките и като цяло да ограничите контактите с хората. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги разногласия и празни диалози. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Секс - Сексът в 15-тото лунно денонощие би трябвало да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, деен, само че без излишества.

Бизнес – Прекрасно време за предприемачи, които тъкмо знаят какво желаят. Не оставяйте други да вземат вместо вас значимите решения. Трябва да го извършите независимо. Ръководителите би трябвало с персоналния си образец да въодушевяват подчинените си. Полезно е да поддържат връзка със своите чиновници в оптимално неофициална конюнктура.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подкастряне след 16:30 ч. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Покупки – удобно за всички типове покупки, само че в случай че усетите, че желаят да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за пояснение, добре е преди сън да четете молебствия или да се заемете с медитация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР