Луната е в знак Рак до 20:10ч на 22 април.

...
Луната е в знак Рак до 20:10ч на 22 април.
Коментари Харесай

Днес мълчанието е злато

Луната е в символ Рак до 20:10ч на 22 април.

Външните събития отстъпват на втори проект, а преди всичко се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира със угриженост и взаимна отдаденост. Характерни са прищявки, неустойчиво въодушевление и искания заради неоправдани упования. Луната в съществен знак носи потребителски темперамент и в случай че в подобен ден получите грижи, внимание, подарък, то безусловно също би трябвало да се „ разплатите”. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

7 лунен ден стартира от 10:54ч и продължава до 11:56ч на идващия ден. Днес е изключително настоящо правилото:”Мълчанието е злато”. Колкото по-малко говорите, толкоз по-добре. Силата на думите през този лунен ден нараства неимоверно и те получават изключително огромно значение. Каквото кажете, може да се реализира, по тази причина внимавайте какво изричате. Бъдете деликатни и внимателно да произнасяйте думите. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Думата е осцилация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става действителност. Неудачните изречения, носещи отрицателен заряд, могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности, въпреки и не незабавно, а след известно време. Вие и към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви без даже да подозирате.

Подходящо е да се прекара деня на мира, вкъщи, в размисъл. Да не се правят и никакви разрушителни дейности - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата сила, която получава човек, би трябвало да бъде употребена единствено за съзидание, за реализация на хрумвания и проекти.

Здраве - Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания появили се в предходното лунно денонощие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Отношения – Денят има изключително отношение към речта. Много е значимо какво казвате. Старайте се да избягвате неприятни думи. Всичко, което кажете може да се реализира. Не провокирайте колегата си, с цел да не изговори нещо нелицеприятно против вас. И вие не изричайте нищо неприятно, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и какъв брой ви е хубаво един с различен.

Сексът по опция да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Обезателно по време на секс използвайте музика. Сега тя ускорява очароващото влияние.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. При това е значимо в какво комбиниране ще ги запомните след събуждането си. Над тях би трябвало да поразмишлявате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР