Луната е в знак Рак до 17:17ч на 3 март Луната

...
Луната е в знак Рак до 17:17ч на 3 март
Луната
Коментари Харесай

Днес всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време

Луната е в символ Рак до 17:17ч на 3 март

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна. 

По време на интервала на Рака не се предлага да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. 

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 13:06ч на 2 март

В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

Делата, стартирани в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да покажете задоволително интензивност.

Следва 11 лунен ден от 13:06ч на 2 март до 14:05ч на 3 март

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства виталният капацитет. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно. 

Енергията на този ден е такава, че всичко, което се прави или мисли, енергийно се усилва неведнъж и се връща при нас след несъмнено време. Затова би трябвало да се отнасяме с изключително внимание към всичко. Препоръчва се усилване на духовната активност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край или да не се стартира въобще. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си. 

Секс - В този лунен ден при човек се следи нараснала половост. Не се сдържайте. Подходящо за ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание и се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да се появят главоболие или болки в гърба. 

Подстригване - след 13:06ч можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР