Луната е в знак Рак до 13:18ч на 14 февруари Влиянието

...
Луната е в знак Рак до 13:18ч на 14 февруари
Влиянието
Коментари Харесай

В този ден съдбата ще ви покровителства, ако вървите по прав път

Луната е в символ Рак до 13:18ч на 14 февруари

Влиянието на Луната в този знак е изключително интензивно и надълбоко, мощно визира прочувственото положение на човек. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към другите въздействия и по-раними. Това е време за проявлението на тези усеща, които човек от дълго време е потиснал в себе си. Човек елементарно се поддава на бързите прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията.

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, региона на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 14:28ч на 13 февруари

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят.

На 13-ия лунен ден Луната дава сила за обновяване, както на душата, по този начин и на тялото. Моментът е подобаващ да се погрижите за здравето и хубостта си. През този интервал е добре да се вършат процедури за подмладяване на кожата. Енергийният център на този ден е стомаха, панкреаса. Камъкът на деня е доблестен опал.

Следва 14 лунен ден от 14:28ч на 13 февруари до 15:28ч на 14 февруари

Символ на този лунен ден е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. Слушайте рекомендациите и препоръките на хората към вас. Вслушайте се във вътрешната си вътрешен глас, зовът на душата – тъй като през днешния ден тихият ѝ шепот е доста мощен.

Денят е доста сполучлив за началото на всяко значимо дело. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Ден на мощните, решителни дейности и може внезапно да се повлияе върху събитията. Не би трябвало да бъдeтe мъpзeливи, да xaбитe eнepгия зa дpeбoлии, да се мecитe в дeлaтa нa дpуги xopa.

В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Всяка физическа работа е потребна. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да измененията определеното направление, защото точно на финала се появяват подозрения. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате.

Възможно е да се изпита горест, потиснатост. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Почистете енергийно къщата и пространството си. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, само че в случай че има подрастващо потомство в него, то може да има затруднения. Те може да се опитат през днешния ден да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им ще е неефикасно. Напълно задоволително е да им отстъпите.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате тук-там, където още не сте го правили и по метод, по който не сте опитвали.

Слънчев календар – 30 безоблачен ден - Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено. Хубаво е да прекарате повече време измежду фамилията, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина, леко зарево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР