Луната е в знак Рак до 11:35ч., след това преминава

...
Луната е в знак Рак до 11:35ч., след това преминава
Коментари Харесай

Астросъвет: Мечтайте!

Луната е в символ Рак до 11:35ч., по-късно минава в огнения знак Лъв. Във времето от 09:06 до 11:35ч. е задоволително да не се подхваща нищо ново и значимо за вас. 30-и лунен ден (06:05-12:47) Не всеки лунен месец има 30-ти лунен ден.

Той не продължава дълго, от време на време е единствено часове, само че се смята за пълностоен лунен ден. По опция всичко, което вършиме в 30-ти лунен ден би трябвало да ви носи възприятие на надълбоко задоволство. Прекрасно време изпълнено с приятни сърпрайзи и наслада. Приемете го подобен, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през лунния месец. За неприятното въобще не мислете.

Огледайте се в близост и потърсете нови мотиви за наслада и ликувайте. Старайте се да виждате единствено прелестното и се наслаждавайте на всеки момент от живота. В 12:47ч настава новолунието, когато е съвпадът на Слънцето и Луната в символ Лъв. Време за лунна диета. В продължение на 24 часа от започването на новолунието не би трябвало да се използва никаква храна, а единствено течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако вършиме това постоянно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете доста положителни резултати. Сега се отслабва най-лесно и без странични резултати.

През това време организмът прекомерно интензивно извежда нездравословните субстанции. Много са потребни билковите чайове и повече течности. Предстоящите три дни не са положителни за нищо, дни на “тъмната Луна”, организмът е най-отслабен. Не предприемайте нищо, което е значимо за вас. Пазете се да не станете жертви на шикалкавене, на измами и обири. Обаче това, което се възнамерява по новолуние, ще се осъществя по-нататък. 1-и лунен ден (12:47 до 07:14ч на 24.07.) – Мечтайте! В това лунно денонощие е добре да помечтаем за бъдещето, само че не за нереалното, а за близкото през лунния месец. А с цел да не останат фантазиите безплодни, мислените облици за бъдещето би трябвало да бъдат колкото може повече съответни и подробни. Колкото можете повече реалистично и в оптималната степен правдиво си представяйте бъдещето.

Пред мисленият ви поглед, мечтаните облици би трябвало да бъдат показани във всички нюанси и елементи. Колкото по-ярка е вашата фикция, толкоз по-добре. Също доста е значимо да си визиите бъдещето не като нещо, което е допустимо, а като към този момент станало.

Подобен вълшебен банкет са употребявали маговете и жреците на античните култури и народите. Този способ разрешава да се сътвори в астрален проект “енергиен отпечатък” на бъдещото събитие, основава се мислеформа на наближаващото събитие. При вярна визуализация събитието обезателно ще стане, даже да не подхожда изцяло на заложената форма. И по този начин, основното в първия лунен ден е основаване на въображаем скелет на бъдещият лунен месец. Създадена е енергийната матрица на идните събития и се структурира пространството и времето в направление, което сте избрали. Секс – от пълностоен секс по-добре се откажете. Организмът се намира в самокорекция и всякаква външна интервенция ще попречи на вярната конфигурация на вашия биокомпютър. Затова пък можете да говорите за секса с цялостни детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР