Луната е в знак Рак до 07:46ч на 18 октомври

...
Луната е в знак Рак до 07:46ч на 18 октомври
Коментари Харесай

Благите дела извършени днес, увеличават добрата карма

Луната е в символ Рак до 07:46ч на 18 октомври - нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще желаете да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и да се отпуснете.

Поведението ни става малко неконтролирано и извънредно. Вътрешните прекарвания стават доста по-важни от външните събития. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 22:54ч

Силно енергиен и тайнствен ден. Човек, който е роден в този ден е позитивен, ярък, постоянно изпълняващ дълга си по съвест, а не по обвързване. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. Смята се, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец.

За бизнеса е продуктивно време. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи. Ако не си губите на вятъра времето, то може да съумеете да свършите доста неща.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен. 
В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че се появят проблеми с него в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават. Време за групово другарство. Не би трябвало да прекарвате дълго време в усамотение. Бъдете по-близко до хората, до другари, сътрудници. Подходящо за общи фамилни занимания, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите полови връзки.

Следва 22 лунен ден от 22:54ч на 16 октомври до 23:52ч на 17 октомври

Слънчев календар – 30 безоблачен ден - Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР