Луната е в знак Рак до 07:41ч на 18 юли Луната

...
Луната е в знак Рак до 07:41ч на 18 юли
Луната
Коментари Харесай

Тъмните сили се активират на астрално равнище

Луната е в символ Рак до 07:41ч на 18 юли

Луната във водния знак Рак провокира цялата гама от разнообразни страсти, още повече, че вечерта следва новолуние. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. В доста от нас живеят заключени доста страсти, неподозирайки или отказвайки да признаем тяхното битие.  През този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват (особено при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. 

Лунен календар: 29 лунен ден от 05:10ч до 21:33ч на 17 юли

Един от най-тежките и сложни дни на месеца, в който се засилват тъмните сили на астрално ниво. Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес ще са присъщи при доста хора мощна нервност, меланхолия, главоболие, обостряне на хронични болести, голословни страхове и безпокойствие, тъмни мисли и интуиции могат да ви завладеят. В такова положение е мъчно да се даде справедлива оценка на събитията, да се вземат решения. Отпуснете се, в случай че има такава опция, не се претоварвайте. Избягвайте всеобщи мероприятия. Избягвайте по опция пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове. Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. 

Препоръчва се ликвидиране на физическото тяло. Негативната сила на дома може да се почисти като обиколите всички стаи със запалена свещ и опушите с благовония. Да се заобикалят тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните. Добре е да се пие разтопена вода: тя пречиства както физическото, по този начин и енергийното тяло. 

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да изяснявания връзки, да влизате в разногласия и спорове. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Сега това не носи хубави страсти, тъкмо противоположното – може да имате неприятности. 

Подстригване – изрично не се предлага. 

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче. 

Новолуние настава в символ Рак в 21:32ч, с което стартира 1-ят лунен ден, който ще продължи до 06:12ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР