Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май.

...
Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май.
Коментари Харесай

Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата

Луната е в символ Рак до 02:12ч на 20 май. Хората стават по-емоционални и елементарно обидчиви. Подходящо време за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. Един от най-хубавите начини е събиране на цялото семейство на общ обяд или вечеря. Отдайте повече топлота на околните си и изключително внимание отделете на децата.

Уязвими са стомаха и диафрагмата. Може да имате неприятни феномени, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване. Пломби, коронки, мостове, направени в този момент, дават обещание да служат дълго.

4 лунен ден стартира от 08:44ч до 09:46ч на идващия ден. Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неподходящите дни - лицемерен ден. Светът стартира да реагира на дейностите на човек точно в този лунен ден. Отношението на близките, тяхната реакция към вашите дейности - всичко това ще покаже 4 лунен ден. А след тази скъпа информация може да се откри отговор на въпроса: дали сте в естетика с околната среда, хората, събитията.

В дадения интервал настава изключително време, когато е невероятно човек се скрие същинското лице. Именно по тази причина доста хора не харесват този лунен ден. На никого няма да му е прелестно, когато негативните качества станат видни за всички и нищо не може да се скрие.

Счита се, че този лунен ден е обвързван с небето. Днес Висшите сили приказват посредством знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцаване и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молебствия. Особено е значима молитвата – апел към Бога Отец. Молете се и вашата молба ще бъде чута. Гласовата медитация е най-силна в този момент.

Бъдете деликатни, защото на всички места дебнат изкушения и провокации.Често в този лунен ден човек е изправен пред избор, който е значим за актуалният лунен месец, избор, който би трябвало да направи сред двете начала - положителното и злото. Избирайки първият път, човек се обезпечава с триумф и шанс.

Благоприятно е за другарство, само че да се заобикалят интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле в края на деня. Най-добре е да се прекара това време в усамотение или в фамилен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се подхваща, би трябвало доста деликатно да се обмисли. Избягвайте двойствените обстановки.

Препоръчва се пост и самоограничение, както и сдържаност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте смятали за окончателно изгубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на потиснатост. Препоръчва се физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и разходки пешком.

Всяка болест, която се появи в този момент е напътствие за кармични проблеми на индивида. Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Ако някой от околните ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, намирайте взаимни отстъпки.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Подстрижка- Не е добре да се подстригвате в 4-я лунен ден.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение. Ако ви се присъни някой умрял непосредствен човек, значи, че тъкмо той ви пази в дадения интервал от време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР