Луната е в знак Рак до 01:48ч на 27 септември

...
Луната е в знак Рак до 01:48ч на 27 септември
Коментари Харесай

Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето

Луната е в символ Рак до 01:48ч на 27 септември

Изявява се цялата гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват (особено при жените). Луната в Рак дава нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще имате потребност да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и предпочитание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и извънредно. Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур, стомаха и дванайсетопръстника. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 23 лунен ден до 00:26ч на 26 септември

Символ на деня е крокодила, от който би трябвало да се поучим на самообладание и успокоение. Емоционално неустойчив ден. Неудържимата експанзия е сложна за управление. Това е стресиращ интервал, когато посоката на вибрациите на Луната още веднъж се трансформира.

Денят „ Учител “ - това е доста сложен ден, изискващ от ученика голяма дисциплинираност и безкористност. Опасността се заключава в преценката на опциите си да види сериозните обстановки. Необходимо е да се предпазите от конфликти с гневна навалица, да не се поддавате на провокации, прелъщение за възмездие.

Ден на съблазни, гонене, набези, повишаване на престъпността. Тълпата е извънредно рискова. Добре е, в случай че имате опция, да не напускате дома си без последна нужда. Ако се постанова да отивате на работа, бъдете извънредно внимателни. Не предизвиквайте никого и се старайте да не се поддавате на провокации.

За бизнес не е добър ден. По-добре да се почива и да не се подхваща нищо значимо. Новите контакти и покупко-продажби са извънредно несполучливи и договарянията могат доста да задълбочат всяка обстановка.

Опасно е да се поддавате на усеща като гнева, лакомията и алчността. Този ден би трябвало да бъде интервал на пост и самоограничение, нерешителност и акуратност, придобиване на сили и благоприятни условия за излекуване. Денят е доста травмоопасен, би трябвало да отбраните гръбнака си. Не водете затънал метод на живот. Нека има повече придвижване. Не се подлагайте на хирургични интервенции (освен животоспасяващи). Сексуалната сила на този ден подкопава здравето.

Това е денят на отбрана на къщата, в който е належащо да се почисти и поръси със светена вода, филтриране аурата на стаите на дома посредством огън на запалена свещ (по посока на часовниковата стрелка от входната врата обикаляте стените и по ъглите), опушване на пространства с тамян или благовония. Със запалената свещ може да се вършат кръстове във въздуха, да се чете молитвата „ Отче наш ”.


 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР