Луната е в знак Овен от 05:48ч до 18:14ч на

...
Луната е в знак Овен от 05:48ч до 18:14ч на
Коментари Харесай

Денят е удачен в много отношения

Луната е в символ Овен от 05:48ч до 18:14ч на 3 октомври

Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите.

Продължава 14 лунен ден до 19:22ч на 1 октомври (от 19:00ч на 30 септември)

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове.

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Време за решителни дейности. Денят е доста сполучлив. В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна. Всички каузи стартирани в този момент, приключват наред, защото носят в себе си информация, която способства реализацията им. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е потребно.

Не всички могат да устоят на мощният поток на галактическата сила, по тази причина е допустимо да се почувстват зле, да изпаднат в меланхолия, отчаяние. По това време статистиката отбелязва най-вече самоубийства, в сравнение с през целия лунен цикъл. За да не изпаднете в тези положения, целесъобразно е да се отдадете на физическа активност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация.

Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Болести почнали в този момент, минават бързо и без последици. Всички оперативни интервенции би трябвало да се заобикалят, с изключение на животоспасяващите.

Посветете се на фамилията си. Времето, прекарано с близки и другари ще ви е от изгода, ще помогне за стопляне на връзките. Подходящ ден за сантиментални връзки. Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии, само че в случай че има подрастващо потомство в него, може да има затруднения. Напълно задоволително е да им отстъпите в този миг.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки и за забременяване. Може да се тестват нови техники.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 19:22ч на 1 октомври до 19:44ч на 2 октомври

15 безоблачен ден – Бъдете мъдри, скромни, реалисти, поредни в делата и постъпките си и подготвени всеки миг да преоцените обстановката и да бързо да реагирате. Могат да станат разнообразни събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията.

В края на деня, в среднощ в 00:06ч следва Пълнолуние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР