Луната е в знак Овен от 02:58ч до 15:38ч на

...
Луната е в знак Овен от 02:58ч до 15:38ч на
Коментари Харесай

Ден, в който се полагат основите за новия лунен месец

Луната е в символ Овен от 02:58ч до 15:38ч на 26 март

Не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо. Хората като цяло са елементарно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, нападателни, държат се по-грубо от различен път.

Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. Много добре работят компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие.

29 лунен ден до 06:47ч

30 лунен ден от 06:47ч до 11:29ч

Не всеки месец има 30 лунен ден и нормално той е доста къс. Това е прелестен интервал, изпълнен с хубост, естетика и обич. Добре е да се проучват грешките, да извиним и да желаяме амнистия, да се очистим от задълженията и освен материалните. Това е доста належащо, с цел да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея. Използвайте всеки способ, който ви харесва. Това може да стане посредством взимане на душ, вана, или въображаемо отработване на обстановката, четене на мантри, молебствия и други. Ако имате в 30 лунен ден положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Новолуние в 11:29ч в символ Овен. (1 лунен ден до 07:10ч на 25 март)

Това е доста специфичен и необикновен ден. Символ е лампата, която символизира безконечната светлина, духовна връзка с вселената. Всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване, ще бъдат от огромна изгода.

Днес поставяме основите за целия иден лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкоз по-успешно ще протече идващият интервал. Първият ден от лунния месец е доста ослепителен и чист ден. Днес всички ваши мисли имат огромна мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец. Много е значимо в този ден да се мисли единствено за хубави неща. Лошите и злите мисли през днешния ден не са място, изключително в случай че са ориентирани към различен човек. Всички мисли, идващи от чистото сърце, ще бъдат сполучливи. Не бързайте да стартирате нови неща. Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ (или огъня в камината). Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич. Ако постигнете това положение, значи, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и негативни страсти и сте се освободили от всичко, което е обременително и в този момент можете да се концентрирайте върху всичко, което е в действителност значимо за вас и това ще ви разреши да се движите напред. Ако през днешния ден възникне някакъв спор, той няма да бъде позволен през целия месец.

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър. Първият лунен ден е ''време за лъчение на любов'', а не за ''правене на любов''.

В този ден става биоенергийна конфигурация, при която вземат участие косите, по тази причина не се предлага никакво подкастряне. Въздържайте се от подстрижка, даже от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности. Подстригването ще повлече след себе си заболявания, понижаване на деловата интензивност, либидото, понижава паметта и основава ментални проблеми.

Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха отмора, където най-сетне ще можете да бъдете сами със себе си или с близки другари.

10 безоблачен ден – Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли. Каквото може да се отсрочи, го отложете. Това е най-хубавият ден за отмора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР