Луната е в знак Овен от 00:41ч на 25 май

...
Луната е в знак Овен от 00:41ч на 25 май
Коментари Харесай

В този вълшебен ден в човек се включват суперсили

Луната е в символ Овен от 00:41ч на 25 май до 09:24ч на 27 май

Емоционалното напрежение се усилва, ускорява се импулсивноста, нараства конфликтността. Опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Днес компромис мъчно може да се реализира. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва самообладание. 

Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. През деня може да се появи главоболие понякога. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:41ч на 25 май до 04:01ч на 26 май

Символ на този ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Този ден става преход на силите на астрала към физическия проект и могат астралните облици стават забележими за някои. В този магически ден в човек се включват суперсили, идва мъдростта.

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. 

Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че е добре да завършвате започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размислете върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо. 

Вашият нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да се пробиват, да се оперират. 

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Слънчев календар – 6 безоблачен ден –  Денят е отдаден на любовта. Добре е да съумеете да намерите пътя към сърцето на различен човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да извършите нещо прелестно за тях, правете им похвали. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР