Луната е в знак Овен. Може да нарасне емоционалното напрежение,

...
Луната е в знак Овен. Може да нарасне емоционалното напрежение,
Коментари Харесай

Внимание! Днес до 14:38 задължително не правете това!

Луната е в символ Овен.

Може да нарасне прочувственото напрежение, поражда импулсивност. Ставаме по-сприхави и конфликтни. Така че се опитвайте да контролирате страстите и не търсете в този момент способи да изяснявате връзките си. Днес компромис надали е вероятен.Тези дни поражда предпочитание да се решат всички проблеми с един размах, правим внезапни дейности, не сме подготвени да толерираме никого и човек елементарно изригва от всяка дума. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да се отсрочат. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни - в този интервал са вероятни пострадвания. През деня може да имате главоболие понякога. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване. Не се предлага интервенция на главата, очите, противопоказани са операции на лицето. Не е уместно за лекуване и вадене на зъби. Препоръчва се лекуване и изчистване на бъбреците.

До 14:38 ч продължава 11 лунен ден и въздействията от през вчерашния ден. Трябва да се внимава да не се правят никакви нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Да се заобикалят разногласия и кавги. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност.

12 лунен ден стартира от 14:38 ч и продължава до 15:10ч на идващия ден – Символ сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – разнообразни нюанси на синьото – цвета на морските талази, лазурно синьо, небесносиньо. Енергетика на деня – пасивна и спокойна външно, и дейна вътрешно. Медитация – сърце. Акценти – избор сред духовния свят и материалния, среща със своята същинска природа, постигане на възприятие за единство с Вселената, мъдрост, алтруистична активност, признателност.

В този лунен ден се появява рядката опция да разберем своята същина. Всеки, който се интересува от духовното развиване и самоусъвършенстване, би трябвало да употребява този ден в цялостна мяра. Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан за вътрешна работа. Без значение каква работа ви следва, какви битови каузи ви чакат, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе положителни резултати.

Днес не е добре да се мисли за пари. Добре е да се дава, да се подарява, а не да се взема. Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото. Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – уместно е стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание. За лозунг на деня може да се употребяват думите на Скорлет О,Хара от „ Отнесени от вихъра”: „ Няма да мисля през днешния ден за нищо, ще мисля за него на следващия ден.”

Секс – Добре е телесните удоволствия да минат на назад във времето. Ако въпреки всичко предприемете фамилиарност, то сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, едвам има повече обич, деликатност, добрина и схващане. Не е уместно за зачатие. Дете заченато в този момент ще има не лека орис.

Отношения - Идеален ден за нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак. В този ден не би трябвало да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Хората, родени през 12-ти лунен ден постоянно се раждат светли, положителни, състрадателни хора, които оказват помощ на близките и се пробват да правят положително. Никога не лъжат и не предават. Хората, родени в този ден, могат да станат положителни лечители, лекари, свещеници и магьосници. По своята същина, тези хора са доста доверчиви, състрадателни, скромни, срамежливи и много очарователни. Те живеят доста умишлено, до момента в който се пробват да се развиват духовно и са призвани да обичат, да съграждат и да простят. Имат чудесно развита сърдечна чакра. Те са откровени и не се опасяват да изразят възприятията си. Страдат, в случай че виждат, че някой се възползва от добротата и услужливостта им. Обикновено се привързват елементарно към хората и не толерират унижението. Да отвърнат на удара за тях е мъчно. Имат потребност от някой, който да обичат – това е смисълът на живота им. В името на тази обич те са подготвени да се жертват. Хората родени в 12-ти лунен ден би трябвало да работят с медитация и сънищата си. Често имат оракулски сънища.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР