Луната е в знак Овен до 21:16ч на 13 май.

...
Луната е в знак Овен до 21:16ч на 13 май.
Коментари Харесай

Астро: Нараства емоционалното напрежение

Луната е в символ Овен до 21:16ч на 13 май. Нараства прочувственото напрежение. Хората стават нетърпеливи, склонни да бързат, поддаващи се на импулсивност. Засилва се конфликтността. Добре е да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзки. Днес мъчно ще се стигне до взаимни отстъпки. Може да се появи главоболие или напрежение в региона на очите, главата. Важните въпроси е по-добре да бъдат отсрочени.

28 лунен ден от 05:14ч до 05:46ч на идващия ден.

Символ на този ден е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде сполучливо. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Това е доста съразмерен и добър интервал, зареждащ с позитивна сила и подобаващ за дейни действия. След няколкото енергогубещи дни, през днешния ден ще се усети нов прилив сили....

Всичко, което се случи през днешния ден, положително или неприятно не е инцидентно. Това е вследствие резултатът на вашите дейности.

Ден, в който всички положителни каузи се възстановяват многократно. Този лунен ден още носи непроменяемо триумф в делата. Всяка работа, ориентирана към съзидание, ще донесе доста позитивни страсти и ще се справите елементарно. Не е удобно за действия, които са свързани с опустошение, да вземем за пример лов на риба, кланиците и дърводобивния бизнес. Тези хора, които вземат участие в такива действия, сами канят нещастието към себе си. Никоя постъпка не остава без следствие и когато нещо ни се случи, ние не знаем от кое място ни идва. С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околният свят.

Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не би трябвало да се убиват и инсекти.
Добре е да съдействате на природата в нейното развиване, да вземем за пример да посадите цветя.

Общуването ще ви донесе изгода и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Днес е прелестен ден за запознанства и сантиментални връзки, изключително в случай че това е първа среща. Енергията на лунния ден благоприятства основаването на нови двойки. Също по този начин е добър ден за сватби.

Не би трябвало да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо положение. Добре е да се натоварват мускулите, въобще потребна е всяка физическа работа. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, скептицизъм, всичко това води до застой на силите в енергийното тяло. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите.

Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред тв приемника или с книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте мозъка, очите, следете за покачване на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отхвърля сила.
Секс –На прелюдията би трябвало да отделите повече внимание, в сравнение с самия секс. А той би трябвало да е с мярка, да не е механично осъществяване, а да се основава на усеща - да е безусловно гальовен, прочувствен и чист. Недопустимо е да експериментирате с нови пози и нови места за обич, както и всяка неучтивост и равнодушие. В този ден не се приветстват случките за една нощ.

Диета - 28-ми лунен ден се явява началото на дните на Хеката, по тази причина е добър за недояждане, изчистване, възобновяване от рецесия. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага.
Сънищата - Образите на съня на този лунен ден са свързани с човешките сърдечни привързаности, със сферата на подсъзнанието, виновна за чувственото и прочувственото прекарване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР