Луната е в знак Овен до 20:43ч на 23 март Период

...
Луната е в знак Овен до 20:43ч на 23 март
Период
Коментари Харесай

Всички добри дела, извършени в този ден, се връщат десетократно

Луната е в символ Овен до 20:43ч на 23 март

Период на нараснала умствена и физическа интензивност, целенасоченост и оптимизъм.

Характерни са също лесна нервност, настъпателност, припряност, импулсивност. Лошо се управляват страстите. Опасно време, в което елементарно може да се породят спорове, разногласия, прочувствен стрес и обидчивост.

Бъдете деликатни с огъня, пазете се от пострадвания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Ще зачестят главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се заобикалят или понижат най-малко пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух.

Лунен календар: Продължава 1 лунен ден до 06:58ч на 22 март

Следва 2 лунен ден от 06:58ч на 22 март до 07:21ч на 23 март

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към Земята приижда нова галактическа сила и би трябвало да се одобряват даровете на великодушната Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна убеденост в дейностите си и в правилността на желанията си.

При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Трябва да се заобикалят отрицателни страсти, споровете. Абсолютно противопоказно е да се изпитва яд и неспокойствие в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на вашия биокомпютър.

Енергийният център, който е обвързван с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Нови каузи да не се стартират към момента. Информацията, която получавате през днешния ден, ще бъде значима за целия месец. Препоръчва се да бъдете великодушни към хората - да давате дарове, да отговаряте на експанзията със въздържаност и добрина. Всички положителни каузи, осъществени през днешния ден, се връщат десетократно.

Ден, в който може да определите кое е потребно и кое нездравословно за вас в живота. Формулирайте си въображаемо желанието, че ще определите за себе си какво е потребно и нездравословно.

Разположете се комфортно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един тип тест.

Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли демонстрира изгодата за това, което мислите. Ако усетите, че се разпалва, стартира да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е потребно за вас. Не бива да ядете каквото ви попадне. Диетата има удобен резултат.

Зърнените храни са неповторими артикули, които извеждат токсините. Ако през днешния ден почувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най- положителното време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР