Луната e в знак Овен до 15:41ч на 24 януари.

...
Луната e в знак Овен до 15:41ч на 24 януари.
Коментари Харесай

Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание!



Луната e в символ Овен до 15:41ч на 24 януари. У вас може да се появи желание да започнете някакъв план, без значение от това, по какъв начин може да приключи. Хората принадлежащи към знаците Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци като предписание добре действат при Луна в Овен. Овните ще бъдат в добра форма, само че ще се появи предпочитание да се движат в няколко посоки по едно и също време. Везните ще бъдат прекомерно напрегнати и работата ще им коства повече старания. Раците и Козирозите ще се почувстват прекомерно чувствителни на фона на лекотата и фриволността на близките. Силата на Овена прави човек припрян, от време на време той си мисли, че най-естественият прийом на битие в същото време е “да си бие главата в стената.” Не търпи съществуването на невидими окови. Често се появяват главоболия и се задействат мигрените, защото са свързани с импулсивната сила на Овена. Да не се претрупва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

8-ти лунен ден стартира в 11:11ч. и продължава до 11:41ч на идващия ден. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. Ден на измененията. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Ден за промяна, алхимия и преображение. В този ден могат да зародят нерешени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи или да зародят непредвидени събития, по тази причина е значимо бързо да умеем да решаваме проблемите. Не би трябвало да им оставяме време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина би трябвало да проявят малко повече интензивност.

Подходящо за потегляне на път, за контакти, за възобновяване на правдивост. Старайте се да не изразходвате силата си. Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Болестите почнали в него могат да бъдат рискови. Често става неточност с диагнозите. Например боли стомаха, а се оказва инфаркт. Може да се организира недояждане, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Работа и бизнес - Енергията на деня носи напрежение. В работата и бизнеса е допустимо да се изпита стрес. Отношенията в колектива могат да бъдат нестабилни. Възможни са промени в настроението. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Даже най-малките разногласия би трябвало да успеем да изгладим, тъй като от тях може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост един към различен. За огромните парични потоци, времето е неподходящо, по-добре е да се решат дребните въпроси.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в 8 лунен ден. Най-добре е да го избегнете и единствено може да се отдадете на четене на книги и теоретично асимилиране на полови техники. Дори да чувствате предпочитание, добре е да се въздържате.

Подстрижка – Може да се подстригвате единствено до 11:11ч, неподходящият ден за подкастряне - ще провокира кавги и загуби. Можете да оцветите косата си, само че единствено с естествени оцветители.

Сънищата на 8 лунен ден (които предстоят) са движимости, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са доста значими в този момент, тъй като могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР