Луната е в знак Овен до 14:59ч на 23 юни При

...
Луната е в знак Овен до 14:59ч на 23 юни
При
Коментари Харесай

Денят е напрегнат и провокативен

Луната е в символ Овен до 14:59ч на 23 юни

При Луна в Овен е неотложно да се включите в някакъв тип дейна активност. Разходките и спорта са доста потребни. Трябва да прекарвате повече време на чист въздух, тъй че клетките да бъдат наситени с О2, защото през този интервал на тялото изключително му липсва.

Дните на Овена се характеризират с вълна от страсти, както позитивни, по този начин и негативни. Повишава се емоционалността и чувствителността. Това е време на индивидуализъм, затова като цяло не способства за подсилване на връзките.

В това време зачестяват кавги, спорове, пострадвания. Голям е рискът от неверни решения заради прибързани и недомислени дейности. Трябва да се заобикалят места и хора, където са вероятни спорове, както и всевъзможни разногласия.

Уязвима е главата и органите по нея – очи, уши, нос, горната челюст. Не се предлага да вадите и лекувате зъби. Често срещано събитие са главоболията, мигренозните пристъпи се изострят.

Лунен календар: 23 лунен ден от 02:07ч на 22 юни до 02:28ч на 23 юни

Символ на деня е крокодила. Енергията на деня е напрегната и провокативна. Наричан е ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Това е един от сериозните дни, спорен по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, само че потока на сила е извънредно неустойчив. При по-чувствителните натури може да се появи чувството за загуби и че нещата се случват отвън техен надзор. Каквото и да става към вас, не се плашете. Помнете, че вие сте олицетворение на светлината и любовта на Бога.

Време за самоограничение и опазване на мира. Може да довършвате започнатото. Не е уместно за никакви нови инициативи. Избягвайте да рискувате. Въздържайте се от бизнес каузи.

Постарайте се колкото може по-малко да поддържате връзка. Отношенията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се прояви дипломатичност в връзките. Може да имате чувството, че хората сами търсят кавги. Не се поддавайте на провокации. Пазете се да влизате в пререкания, разногласия и спорове. Трябва да имате самоконтрол и когато се сътвори неприятна обстановка, по-добре да отстъпите.

Полезно е да се организира еднодневно недояждане и процедурите по изчистване на организма. Ако не ви устройва подобен вид, желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността.

Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Болестите почнали през този ден са продължителни.

Категорично е противопоказен секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Слънчев календар – 4 безоблачен ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР