Луната е в знак Овен до 14:24ч на 9 април.

...
Луната е в знак Овен до 14:24ч на 9 април.
Коментари Харесай

Може да се изпитат повишени нива на стрес, да има технически проблеми и непредвидени проблеми

Луната е в символ Овен до 14:24ч на 9 април.

Може да усещате прилив на сила, само че не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората в този момент са елементарно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, нападателни, държат се по-грубо от различен път. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо. 

Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. 

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:45ч до 21:20ч на 8 април

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Това е времето на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла, засилват се тъмните сили на астрално ниво. Хората могат да изпитат нараснали равнища на стрес и неодобрение от работата си, а може да има механически проблеми и непредвидени проблеми, които слагат спици в колелата. Като цяло този ден може да бъде сложен, само че с верния метод и подготовка е допустимо да се преодолеят всички компликации.

Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормалните и нужни битови и житейски неща. Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото.

Избягвайте по опция пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове. Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости могат да се окажат безполезни и ненужни.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Нужна е непрекъсната отбрана – посредством молитва, ликвидиране. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. 

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняването им, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. 

Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Препоръчително е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяко мрачно ъгълче. 

Новолуние в символ Овен в 21:20ч и 1 лунен ден (до 07:09ч на 09.04.), следвано от цялостно слънчево затъмнение. Новолунието е знак на ново начало, филтриране и духовно прераждане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР