Луната е в знак Овен до 10:30ч на 24 февруари Появява

...
Луната е в знак Овен до 10:30ч на 24 февруари
Появява
Коментари Харесай

В този ден трудно ще скриете истинското си лице

Луната е в символ Овен до 10:30ч на 24 февруари

Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Емоционалното напрежение може да се усили, поражда импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Днес взаимни отстъпки мъчно се реализират. 
Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 08:58ч на 23 февруари

Следва 4 лунен ден от 08:58ч на 23 февруари до 09:21ч на 24 февруари

Символ на деня е Дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая. Щастлив цвят - зелено и всичките му богати нюанси.

Обикновено денят минава безшумно и умерено. Не е уместно време за групова работа. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на обичаното занимание. Отделете време за себе си и за околните си. Енергията на деня е пасивна, не благоприятства решителни дейности.

Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж отрежи ”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Бъдете деликатни и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. 

Специално време, когато е невероятно да скриете същинското си лице. В последна сметка не е толкоз прелестно, когато негативните черти станат забележими за безусловно всички и нищо не може да се направи по въпроса. Няма значение кой сте в елементарния живот: сполучлив предприемач или чиновник с минимална заплата, олимпийски първенец или елементарен пазач. 4 лунен ден ще ви приготви за среща с същинската ви същина. Изкуствената маска не може да скрие всички бръчки на ориста.

Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Днес светът отразява мислите, възприятията, проблеми и минусите като огледало. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, значи, че го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми. 

Тежък ден за организма. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената и вървите против божественото. 

4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Фаринкса и ларинкса са доста чувствителни - на тези органи би трябвало да се обърне особено внимание. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник.

Подстригване не се предлага. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР