Луната е в знак Овен до 10:12ч и се движи

...
Луната е в знак Овен до 10:12ч и се движи
Коментари Харесай

Денят носи позитивна енергия

Луната е в символ Овен до 10:12ч и се движи на луфт.

В 10:12ч Луната минава в символ Телец.

Луна в Телец - Земният детайл е деен. Телец внася вещественост в пространството и тези дни са положителни за извършване на всяка напрегната работа към къщата. Всяка тежка еднообразна физическа работа ще бъде приключена с триумф. Това е съвършен миг да започнете ремонт.

Чудесно време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими.

Лунен календар – продължава 10 лунен ден до 14:20ч.

Денят носи позитивна, мека сила, която въздейства на индивида по най-хубавия метод, като носи шанс. Това е прелестно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага.

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно в този момент се откриват тайните благоприятни условия на човешкото схващане. Човек може внезапно да открие в себе си нови качества.

Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Ето за какво е добре да обърнете внимание на всичко, което е обвързвано със фамилията и неговите обичаи. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти. Не се предлага усамотение. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното чувство скоро ще премине, след известно време изцяло ще забравите за случилото се.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 14:20ч на 14 декември до 14:43ч на 15 декември

Един от най-силните енергийни дни. Пренасочете силата си към градивни на практика действия и съзидание. Не проявявайте лековерие. Избягвайте да предприемате рисковани действия. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки!

Слънчев календар - 29 безоблачен ден - Ден на благите проявления и инициативи. Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Препоръчва се четене на мъдпи книги, учене, предаване на опит и познания. Може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молебствия. Ако се четат доста молебствия през днешния ден, то може да установите персонална връзка с небесните сили.

Астро-аспекти:

Луна тригон Меркурий
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР