Луната е в знак Овен до 10:01ч на 6 март Девиз:

...
Луната е в знак Овен до 10:01ч на 6 март
Девиз:
Коментари Харесай

Денят е пълен с изкушения и предизвикателства

Луната е в символ Овен до 10:01ч на 6 март

Девиз: „ Повече дейности и по-малко думи! ” Луната преминавайки през този знак внася прочувствен ентусиазъм, нужда от дейни дейности. Инстинктивни реакции се ускоряват. В настроението има натиск на усеща и неспокойствие за дейности. Човек е припрян, не може търпи съществуването на невидими окови.

Създават се доста спорове, разногласия, прочувствено напрежение, импулсивност и прибързване. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко.

Да не се претрупва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. Много добре работят компресите от лайка върху очите в тези дни. Често се появяват главоболия и се задействат мигрените.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:27ч на 5 март до 08:49ч на 6 март

Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Ден за разбор, за делене на черното от бялото.

На дейностите на човек, Вселената стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс или не. Ако нещо не върви както би трябвало, бъдете изключително деликатни, защото това демонстрира, че е време нещо да се промени. Ако денят е сполучлив и вие сте хванали вълната, значи сте избрали верният път.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно за групова работа. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако се постанова да имате дейни контакти, въздържайте се да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят неприятни думи, нито да се позволяват неприятни мисли, тъй като в този момент те имат огромна мощ. Не би трябвало: да се късат цветя, да се режат дървета.

Благоприятно е да се произнасят звуците на гласните букви, да се четат молебствия на глас, да се изговарят позитивни утвърждения, защото словото през днешния ден има огромна мощ. Звуците почистват вашата аура, укрепват имунитета и усъвършенстват настроението. Бъдете изключително великодушни на похвали, похвали и благодарности към околните си.

Болестите зародили през днешния ден може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този момент. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

Слънчев календар – 20 безоблачен ден - На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен метод. Хубаво би било да се разплатите с задълженията. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции. Избягвайте празните диалози.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР