Луната е в знак Овен до 03:20ч на 30 април Ритмите

...
Луната е в знак Овен до 03:20ч на 30 април
Ритмите
Коментари Харесай

Денят е добър за всяка работа

Луната е в символ Овен до 03:20ч на 30 април

Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един размах и да продължите нататък. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите.

Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличават се пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите. Ако не е неотложно, отложете визитата при стоматолог.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:34 ч. на 28 април до 05:55 ч. на 29 април

В този лунен ден всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи.

Добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по-старото потомство - родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и опция да погледнем по нов метод на старите проблеми. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отблъсквайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля всяко напрежение и вълненения. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате " зелена светлина ". Днес не е уместно за битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и изясняване на връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. Добре е да прекарате време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание.

За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „ Аз ”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната им обстановка.

Болестите почнали в този ден не са рискови. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия в този момент е противопоказна. Излишното пиянство на медикаменти да се заобикаля. Най-доброто лекуване в този момент е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледи на рентген.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Слънчев календар – 9 безоблачен ден – Добре е дома да се очисти от отрицателна сила, да гори запалена свещ, да свети лампа. Хубаво е да се изгори всичко остаряло и излишно, лекуване с огън и благоуханен пушек. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, с цел да изгори насъбраната отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР