Луната е в знак Овен до 03:08ч на 20 март.

...
Луната е в знак Овен до 03:08ч на 20 март.
Коментари Харесай

Астропрогноза: Днес избягвайте спорове и конфликти

Луната е в символ Овен до 03:08ч на 20 март. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Луната в Овен усилва пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са главата, мозъка, очите.

2 лунен ден продължава до 07:46ч.

3 лунен ден стартира в 07:46 и продължава до 08:17ч на идващия ден. Основната характерност на този лунен ден е динамичността. Каквото и да вършиме, значимото е да не бъдете пасивни и статични. В това време доста е значимо да дадете излаз на вътрешната сила и да я отправите в съзидателното русло. Характеристиката на лунния ден е изразена и посредством цвета – от лимонено-жълто до охра и шафраново. Именно от този ден стартира да се демонстрира лунния сърп. Следете за душевните си пориви, прочувствените си положения, скритите стремежи. Благородните действия, положителното отношение към хората, оказване на помощ – всичко това ще ви се върне многократно. Всичко каквото вършиме през днешния ден, би трябвало да провокира у вас положителна конфигурация. Да се заобикалят неприятните обстановки, разногласията, споровете. Много е значимо през днешния ден да живеете освен интензивно, само че и на драго сърце.

Удачно време за олицетворение на по-рано замислените проекти, за обмислен и оневинен риск, за отбрана на своите ползи. Негативната сила на този ден се показва в нараснала конфликтност и експанзия.

Не би трябвало: да се рискува безогледно, да се обясняват връзки с сътрудници, да се оказва напън на подчинените, да се организират покупко-продажби с недвижимо имущество, да се обръщате към началниците с молби и претенции, да се организират финансови интервенции.

Ако желаете да започнете на друго място работа, това не е най-хубавия ден за това. Новата работа няма да донесе задоволство и финансова непоклатимост. В новия колектив няма да ви е удобно, постоянно ще пораждат разногласия и кавги с сътрудниците. Ще изпълнявате своите отговорности принудително и ще усещате по какъв начин всичко като че ли ви се изплъзва от ръцете. За промяна на работата по-добре изберете различен ден. За овакантяване и уволняване също не е уместно. Голяма е вероятността проектите ви да не се осъществят. Може да останете без ново място, даже преди този момент да сте имали някакви сделки. В този случай поражда риска да останете напълно без работа.

Здраве и нездравословни навици- Прекрасен ден да се разделите със своите неприятни навици. Ако желаете да вземем за пример да откажете цигарите, в този момент е моментът. Имате прелестен късмет да се избавите от това вечно.

Сега здравето е изключително уязвимо. Ако не се чувствате добре, изпитвате безпокойствие за нещо, посетете доктор през днешния ден. Диагнозата сложена в 3 лунен ден ще е най-точна. Това ще помогне да се сдобиете с позитивни резултати в лекуването.Уязвими места на организма са тилът и гърлото. Обърнете особено внимание на ушите. Да се организира лечебно лекуване в този момент на тези органи е противопоказно. Полезно е умереното физическо натоварване, очистителни процедури, щадяща диета. Въпреки че денят изисква интензивност, по-добре не се натоварвайте до изнемога в спортните зали и фитнеса.

Отношения - Необходимо е да следите да не обидите инцидентно колегата си. Може да възникне предпочитание да прекъснете връзките си, да спорите, да изразите от дълго време насъбрани обиди, недоволството си. Такъв отрицателен изблик на страсти безусловно ще докара до бездънен раздор.

Секс – Добре е да се прави в необикновена и истинска конюнктура, да деянията фикция, да внесете в ласките нещо екстравагантно – ролеви игри, полово долни дрехи или аксесоари. Възможно е това да освежи любовните ви връзки и да внесе многообразие в еротичните усеща.

Подстрижката в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Сънищата демонстрират вярно ли изразходвате силата, която се дава на човек от Космоса. Те отразяват вътрешният капацитет, който носим от раждането си. Те могат също по този начин да дадат отговор на измъчващи ви въпроси или да ви дадат напътствие по какъв начин да отстраните преградите пред вашата цел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР